facebook tracking
Andrea Linde Mattsson

Andrea Linde Mattsson

Recruiter – TP Sweden

Hur har din resa sett ut på Teleperformance?

Min resa på Teleperformance startade 2016 när jag började som kundservicemedarbetare i telefon på ett av våra projekt. Efter några månader gick jag över till ett annat team inom samma projekt och fick där hantera företagskunder via både telefon, chatt och mejl. Efter ytterligare några månader i det teamet ville jag ha nya utmaningar och fick tjänsten som kvalitetssäkrare. Den rollen har vi på alla våra projekt och innebär att man arbetar mycket med analys och kvalitén på projekten. I den rollen trivdes jag väldigt bra och jobbade med det fram till hösten 2019. Då gick jag över till HR och började i min nuvarande roll som rekryterare.

Vad är det bästa med att jobba på TP?

Jag tycker framförallt att det bästa med att jobba på TP är kollegorna och utvecklingsmöjligheterna.  Oavsett vilken roll eller team jag har jobbat i på TP har jag alltid haft kollegor som fått mig att känna mig välkommen och varit snabba på att hjälpa en.

Det är ett stort fokus på just utveckling på Teleperformance så man kan utvecklas mycket i den roll man har men även utvecklas i andra roller vilket är superkul!

Vad är ditt favoritcitat/motto?

”Don’t let anyone tell you that you can’t do something. Especially not yourself.” 

 

I’m hiring

Teamtailor

Career site by Teamtailor