facebook tracking
Filip Fransén

Filip Fransén

Kvalitetssäkrare – TP Sweden

Hur har din resa sett ut på Teleperformance?

Jag började på Teleperformance som en chattagent i början på 2019. Jag har suttit på olika chattmarknader sedan jag började, både Svenska, Norska och den Amerikanska chatten har jag fått testa och det har vart superkul att jobba med alla tre.

En overhead roll har alltid varit något jag strävat efter, så September 2019, 7 månader in i mitt arbete som kundservicemedarbetare, sökte jag tjänsten som kvalitetssäkrare på mitt projekt och sedan dess har jag haft den rollen. Nyligen så fick jag en SME roll inom Teamet, vilket är som en mentorsroll ungefär, och ska bli spännande att se vad som komma skall.

Vad har du för arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter inkluderar att monitorera både samtal, chattar och mejl. Monitorera innebär att jag antingen lyssnar igenom agenters samtal alternativt läser igenom mejl/chattar och skickar ut feedback enligt ett formulär.

Nu när jag har en SME roll i teamet så sitter de nya kvalitetssäkrarna med mig till en början. Sedan hjälper jag såklart även alla i teamet som behöver hjälp med diverse.

Vad är det bästa med att jobba på TP?

Många saker, absolut bästa måste ändå vara atmosfären, alla hjälpsamma och glada personer. Det är allmänt en skön miljö att arbeta i. Jag minns när jag var ny att alla var så otroligt hjälpsamma och välkomnar en på ett bra sett och det värderar jag högt. Hjälpsamheten fortsätter även när man klättrar vidare inom företaget.

Vad är en fun fact om dig?

Jag söker aktivt till Robinson men utan vidare success, 3dje året nu! 

Teamtailor

Career site by Teamtailor